HD_MRK
 
 
PG
 
 

wat klanten zeggen

Linda, moeder van Wouter, 7 jaar

Wij hebben Wouter bij Esther aangemeld omdat hij veel last had van angsten. Hij was bijvoorbeeld erg bang voor heksen en monsters en sliep daardoor slecht. Wouter vond het heel fijn om naar Esther toe te gaan, ze heeft hem op een speelse manier geholpen om beter met zijn angsten om te gaan. Wouter slaapt tegenwoordig weer op zijn eigen kamer!

Sanne, 14 jaar

Ik werd heel erg gepest door mijn klasgenoten. Daardoor voelde ik me erg verdrietig en wilde het liefst niet meer naar school. Ook werd ik steeds onzekerder en ging ik twijfelen aan mezelf. Bij Esther heb ik geleerd hoe ik goed voor mezelf kan opkomen en ze heeft me geholpen om weer blij te zijn met mezelf. Esther heeft altijd een goed humeur en ik vond het erg leuk bij haar. Het pesten is een stuk minder geworden, ook omdat ik er nu beter mee kan omgaan.

Marieke moeder van Roos, 12 jaar en Julie, 9 jaar

Vijf jaar geleden ben ik gescheiden. Je probeert het als ouder zo goed mogelijk te doen, maar toch merkte ik dat mijn meiden last hadden van de manier waarop mijn ex en ik met elkaar communiceerden. Mijn oudste liet vooral boos gedrag zien en maakte veel ruzie op school en met vriendinnetjes, de jongste trok zich terug en ging steeds meer haar eigen gang. Allebei zijn ze een aantal keren bij Esther geweest en ze konden bij haar hun verhaal goed kwijt. Het was best confronterend om terug te horen hoeveel verdriet en machteloosheid er bij beiden zat, allebei hadden ze hun eigen manier om dat te laten zien. Mijn ex en ik hebben van Esther veel goede handvatten gekregen. Mede hierdoor, en door de therapie, zitten Roos en Julie nu weer veel beter in hun vel.

Geerten, vader van Lukas, 9 jaar

Na het overlijden van mijn vrouw, bleef ik alleen achter met mijn twee zoons. Vooral de oudste kon heel moeilijk overweg met zijn verdriet. Ook op school voelde hij zich niet gezien en vond hij het moeilijk om voor zichzelf op te komen. Bij Esther heeft hij geleerd hoe hij zich kan uiten en beter voor zichzelf kan opkomen.
Ik merk duidelijk effect van de therapie, want het gaat gelukkig nu weer veel beter met hem.