HD_MRK
 
 
PG
 
 

kinderen

Hallo!

Ik ben Esther, kinder- en jongerentherapeut.
Als je mijn praktijk bezoekt, is dat omdat je hulp zoekt bij een probleem dat je graag wilt oplossen. Misschien gaat het niet zo goed met je; je wordt gepest, of je voelt je alleen.
Wie weet is het op school niet zo fijn, omdat je bijvoorbeeld veel ruzie hebt, of niet goed kunt meekomen. Maar ook als je bang bent of veel aan nare dingen denkt, kun je bij mij als kindertherapeut terecht.

Wat je kunt verwachten

Als je bent aangemeld, kom je een paar keer in mijn praktijkruimte.
Die is speciaal ingericht voor kinderen en jongeren.

Elke afspraak duurt drie kwartier tot een uur. Ik luister eerst naar je verhaal, om te begrijpen waar je mee zit en hoe ik je kan helpen. Samen zoeken we naar een oplossing. Die probeer je dan bijvoorbeeld thuis of op school uit.
We praten niet alleen, maar kijken waar je behoefte aan hebt, en kunnen bijvoorbeeld tekenen, een verhaal schrijven, bouwen of noem maar op. Jij kiest wat je wilt en wat bij jou past. Vaak kun je meer dan je denkt!

Voordat je de eerste keer bij mij komt, spreek ik al even met je ouders. Zij willen ook graag dat je weer lekker in je vel zit. Ook na een paar afspraken praat ik nog een keer met hen.
Ik vertel je van tevoren eerst wat we gaan bespreken. Het gaat tenslotte om jou!

Als het weer goed met je gaat, of je denkt dat je met mijn tips en oplossingen verder kunt, sluiten we de therapie af.

2 kindertherapie kinderen_11A1613©EvaBroekemakindertherapie, kinderen_11A1417©EvaBroekema

Wil je meer weten, of hebben jij en je ouders verdere vragen?
estherbeldman@gmail.com; telefoon 06 – 511 795 60.