HD_MRK
 
 
PG
 
 

jongeren

Hallo!

Ik ben Esther, kinder- en jongerentherapeut.
In mijn praktijk begeleid ik kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.

Als jongere komt er dagelijks veel op je af.
Bezoek je mijn praktijk, dan is dat omdat je hulp zoekt bij een probleem dat je wilt oplossen. Misschien gaat het niet zo goed met je, en voel je je alleen of niet begrepen.
Wie weet is het op school niet zo fijn, omdat je moet wennen aan het drukke leven van een middelbare scholier, of omdat je buiten de groep valt. Ook als je kampt met nare gedachten en gevoelens, kun je bij mij als jongerentherapeut terecht.
We zoeken samen naar een oplossing die bij jou past. Vaak kun je meer dan je denkt!

Wat je kunt verwachten

Je komt een aantal keren (gemiddeld 10 – 15x; aantal altijd in overleg) naar mijn praktijk. 
De praktijkruimte is speciaal ingericht voor kinderen en jongeren.

Elke afspraak duurt drie kwartier tot een uur. Ik luister naar je verhaal, om te begrijpen waar je mee zit en hoe ik je daarbij kan helpen.
Als we weten wat jou bezighoudt, zoeken we samen naar een oplossing. Die ga je dan bijvoorbeeld thuis of op school uitproberen, zodat je kunt ervaren of dat wat we samen bedachten voor jou werkt.

Dat wat jij wilt

We zijn niet alleen maar in gesprek. We kijken wat je bezighoudt en kunnen bijvoorbeeld ook tekenen, visualiseren (met hulp van jouw eigen verbeelding), een rollenspel doen of een wandeling maken. Het is belangrijk dat we doen wat voor jou goed voelt.

Ik betrek je ouders ook bij de therapie. Hoe vaak en hoeveel hangt af van je leeftijd en gaat altijd in overleg met jou! Alles wat je me tijdens de gesprekken vertelt, behandel ik vertrouwelijk en blijft binnen de muren van mijn praktijk.
Als jij weer goed in je vel zit, of denkt dat je voldoende tips en oplossingen hebt om zelf verder te kunnen, sluiten we de therapie af.

kindertherapie jongeren_11A1574©EvaBroekema2 kindertherapie jongeren_11A1539©EvaBroekema

Lezen hoe andere jongeren de therapie hebben ervaren?
Klik dan hier [Wat klanten zeggen].

Wil je meer weten, of hebben jij en je ouders verdere vragen?
Bel of mail me dan!
estherbeldman@gmail.com; telefoon 06 – 511 795 60.